SKRIVET: 2010-08-16, kl 11:54:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

skolavslutning

I övermogon början skolan usch jag vill inte. Jag har alltid hatat skolan, ajadet hära sommarlovet har varit skönt och roligt. bilder från skolavslutningen!

SKRIVET: 2010-08-13, kl 12:05:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag, dag 4

vi gick till stranden La Zenia! och var där hela tiden. Och jag & ebba fick massage på stranden det var jätte skönt, sen så gjorde jag en såndär utomlands fläta haha!
fast den dära är tagen första dagen! fusk!
inte så bra bild på flätan men där har vi den!
hela söndag tog vi det bara chill, tråkigt nog.

SKRIVET: 2010-08-13, kl 11:54:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredagen den 13 omg

Heeej snyggingar! jag vakna för inte så länge sen eller typ 11! så skönt har typ vaknat 7 varje dag oavsett vilken tid jag går och lägger mig! :( igår så gjorde vi inget speciellt ganska tråkigt. Men idag är det ny dag och då ska tjejerna sova hos mig :D vi ska ha kul. Jag ska träffa Kim idag också sen ska jag träffa tjejeorna efter!  Har inte så mycket att säga:(
Babyme september förra året!
haha vad gör vi? love you

SKRIVET: 2010-08-11, kl 10:13:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

lördag 3 kvällen

på lördag morgon gick vi på marknad! ebba handla saker där men jag och jenny hitta bara örhängen!
ebba & jenny!
Jag & Jenny <3

ebba och jenny på morgonen på terassen!
sen på kvällen!!! så var det match England & Usa! så då skulle det bli kul!
så vi fixa oss sen gick vi till Lisas Bar och satt med våra föräldrar ett tag!
på vår altan om man säger så :)
haha ser ut som en teddybjörn.
sen gick vi till house!!!
eller vi träffa först Con & Hans kompis , men vi hade så tråkigt. dem försökte typ lära oss irländska sen träffa vi killarna från torsdagen!

SKRIVET: 2010-08-11, kl 09:53:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredag andra kvällen!

Vi vakna rätt så sent, vi gick till en strand direkt. Men det vädret var rätt så mulet;( men det var varmt ändå , vi snorklade och såg bara sjöborrar & äckliga fiskar inga nemos eller delfiner hhih:P
När vi kom hem gick ebba & sara och la sig i vårt rum & jag & jenny i mamma & pappas och vi var typ tvungna att sova för att det skulle bli en lång kväll.. och vi somna! sen vakna vi vid 21:00 typ sen så åkte vi till Torrevieja vid 23:00 och åt middag på en italiensk resturang! det var 2 skitsnygga servitörer! Och dem fråga typ var vi skulle sen och vi sa vart och lalala dem ba neeej det är fett tråkigt där det är inge drag typ så då sa dem att vi skulle åka till TROPICAL DOS DOS DOS
MM nja, drickan var dyr där och det var tråkigt folk, eller det var typ 30&40+are som hängde där vi var där och drack våra drinkar sen stack vi!  Inte kul kväll. eller nja.
Och Jennny var så jävla snygg dååååÅ! eller hon är det hela tiden:)
på dosdosdos..

SKRIVET: 2010-08-11, kl 09:38:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

första dagen! torsdag

Vi gick till Stranden vid 12 på morgonen och sola och sånt, sen gick jag och Ebba & Jenny en promenad typ. Vi gick till en bar och köpte iskall dricka! sen så satt vi där ett tag.
Jenny & Ebba!
Jag & Jenny <3
Sen så gick vi tillbaka och sola och bada.
Efter några timmar gick vi hem och åt middag sedan börja vi fixa oss för kvällen,
vid 21:00 så gick vi till Rockys och köpte en Piña Colada den var jätte god, det var typ Ananas juice och kokos och säkert lite mer :)
Sedan vid 23:00 gick vi till Centrum och då kommer en bartender fram till oss och säger '' GIRLS FREE DRINKS.'' typ hehe så vi tyckte det var nice så vi gick dit och så beställde vi Malibu & Fanta det var asgott tillsammans ni måste testa hehe,
Sedan var det massa killar bakom oss som var fett dräggiga och sliskiga eller vi tyckte det för dem höll på och sånt, men sen satte dem sig brevid oss och alla var skittrevliga :) vi hade askul, Och det avr en kille som höll på att säga att jag behövde le hela tiden lalala och det var så jobbigt för han var på hela tiden ba äru ledsen fast han var snäll:) Sedan vid 1 eller 2 så gick vi ifrån House till Temple bar ist:)
Några av killarna på House!
Ebba & Sara!
Haha på rockys innan!
den kvällen sluta rätt så sent!